مقدمه
از ابتدای برنامهٔ فصلی تابستان دیوار، من از قبیلهٔ خودرو به قبیلهٔ کالا منتقل شدم. طبیعتا جنس مسائل قبیلهٔ کالا با مسائل قبیلهٔ خودرو متفاوته و همزمان روی چند دسته اصلی دیوار متمرکزه. اینجا با طیف وسیعی از کالاها سر و کار داریم، از انواع وسایل الکتریکی و الکترونیکی مثل موبایل و تبلت تا کالاهای مربوط به خانه و آشپزخانه مثل فرش و مبل تا کالاهایی از جنس صنعتی و ابزارآلات.
همین تنوع دستهها و کالاها و همچنین ابعاد بزرگتر تیم کالا نسبت به خودرو، باعث شد حس کنم وارد فضای جدیدی شدم، مشابه حسی که وقتی وارد مجموعه یا شرکت دیگهای میشیم. برای اینکه با سرعت بیشتری خودم رو با فضای ذهنی تیم جدید همگام کنم، پیش از شروع رسمی فعالیتم در کالا، آگهیهای متنوعی در دستههای کالایی ثبت کردم و آگهیهای منتشر شده در این دسته رو با دقت بیشتری بررسی کردم و با تعدادی از آگهیگذاران کالاهای دیجیتال هم تلفنی صحبت کردم. وجود فرهنگ مستندسازی در ورتیکالهای دیوار هم باعث شد خیلی زود بتونم از تصمیمهای تخصصهای مختلفی که در تیم وجود داشت مثل دیزاین، محصول و BI در OKRهای قبلی آگاه بشم و فضای ذهنیم رو به همتیمیهام نزدیک کنم.
قصدم از نوشتن کیساستادی و منتشر کردنش اینه که با مطالعهٔ این اسناد، فضای متفاوت مسائل و محدودیتها و چالشهای مسیر رو، حتی با اینکه اونها رو تجربه نکردیم، درک کنیم. تجربهٔ شخصی من از مطالعهٔ کیساستادیهای همکاران و همصنفانم در دیوار و خارج از فضای دیوار خیلی برای من آموزنده بوده و از اینکه میتونم خودم رو به جای دیزاینر اون مسئله تصور کنم لذت میبرم و به راهحلهای ممکن دیگه (که به اونها پرداخته نشده) فکر میکنم.
شرح مسئله
پس از اتمام فرایند پیادهسازی مهاجرت دستهبندیهای دیوار از دستههای قدیمی به دستههای جدید (بهزودی مطلبی درمورد فرایند مهاجرت دستههای دیوار منتشر میکنیم) سطح جدیدی از دستهها به نام «دستهٔ سطح ۳» به وجود اومد. دستهٔ سطح ۳ با این هدف ایجاد شد که ماهیت کالا رو تا حد زیادی مشخص کنه. طبق مثال زیر، میتونیم ببینیم که دسترسی به محصول «فرش» چطور در ساختار جدید دستههای دیوار قرار گرفته.
ارسال یک پاسخ